PES - FIFA Teams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES - FIFA Teams

Bu forum PES, FIFA ve daha bir çok oyun ve konu için yardim ve paylasim yeridir.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'Provakasyon olmazsa kazanırız'

YazarMesaj
tello_14_bjk
Admin
Admin
tello_14_bjk

'Provakasyon olmazsa kazanırız' Empty
MesajKonu: 'Provakasyon olmazsa kazanırız'   'Provakasyon olmazsa kazanırız' Icon_minitime22/4/2008, 19:00

'Provakasyon olmazsa kazanırız' Zico50

Tüm Türkiye Pazar günü oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisine kilitlendi. Süper Lig tarihinin en çekişmeli sezonlarından biri yaşanırken, pazar günü büyük olasılıkla 20.45'te şampiyon büyük ölçüde belli olacak. İşte bu tarihi ve hayati derbi öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico önemli ve bir o kadar da sağduyulu açıklamaların altına imza attı. Brezilyalı çalıştırıcı kendisine ait sitede, pazar günkü derbi hakkında şu yorumları yaptı:
"Türkiye'ye ilk geldiğimde buradaki bir maçın diğerlerinden gerçekten çok farklı olduğunu anlamıştım, yani Fenerbahçe-Galatasaray derbisi...
Kaderin bir cilvesi olacak ki; bu hafta Galatasaray ile bir derbi oyanayacağız ve bu maç şampiyonun belirlenmesinde büyük rol oynayacak. her iki takım da son 3 haftaya puan puana girdi ve bunun örneklerine Avrupa'da pek sık rastlanmıyor...
Bu ezeli önemli maçta ezeli rekabetten önce her iki takım da şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele verecek. Tüm ülkenin gözü burada olacak. Türkiye'de futbol gerçek bir tutku ve bu maç tüm ülkeyi ortak paydada buluşturan ender tutkulardan bir tanesi...
Galatasaray ile oynadığımız son iki maç gerçekten çok ürtücü geçti. O maçtan kalan anılar gerçekten çok kötü... Geçen sene Ali sami Yen'de oynadığımız derbi çok olaylıydı ve diğer kupa maçında da ciddi sorunlar yaşanmıştı...
Bu maç tüm Avrupa'nın hatta dünyanın tam odağında olacak. Her iki camia da bunu düşünerek mantıklı olarak hareket etmeli.
Biz takım olarak bu maça çok sakin bir şekilde hazırlanıyoruz ve maça da aynı sükunet içinde çıkacağız.
Kupa maçında yaşanan provokasyonlar bizi kupadan etmişti, umarım bir ikincisi bu kez gerçekleşmez... Deplasmandan alacağımız bir galibiyet bizi şampiyonluğa 3 puan daha yaklaştıracak.
Ben tüm oyuncularıma güveniyorum ve onlar sahaya çıkarak gerekeni yapacaklar ve dolayısıyla da kazanan biz olacağız.
Ali Sami Yen'den şampiyonluk kupasının bir kulpunu tutarak çıkacağız..."
https://pes-fifa-teams.keuf.net/index.htm

'Provakasyon olmazsa kazanırız'
1 sayfadaki 1 sayfası