PES - FIFA Teams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES - FIFA Teams

Bu forum PES, FIFA ve daha bir çok oyun ve konu için yardim ve paylasim yeridir.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim

YazarMesaj
tello_14_bjk
Admin
Admin
tello_14_bjk

Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Empty
MesajKonu: Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim   Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Icon_minitime22/4/2008, 21:22

Kameralı telefonunuz varsa bu yazıda anlattıklarımızı okuyarak telefonunuzu kablosuz webcam olarak kullanabilirsiniz. Bilmeniz gereken her şey, bu yazıda.
Evinizdeki ya da işyerinizdeki bilgisayarda bir webcam’iniz yoksa ya da dizüstü bilgisayarınızla beraber internet kullanırken o anda bir webcam’e ihtiyaç duyduğunuzda telefonunuz sizin yardımınıza koşacak. Bunun için gerekli olanlar; kameralı cep telefonu (Symbian işletim sistemli), Mobiola Web Camera yazılımı ve aşağıdaki adımlar
email adresinizi yazarak linkteki trial versiyonu indirin
Download

KurulumYukarıdaki linkten faydalanarak indirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı dosyayı açarak Mobiola Webcam Setup dosyasını çalıştırınız. Not : zip şifresi shiftdelete.net
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web19qk
"Next" butonuna basarak ileriyi tıklayalım.
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web27rr
Sözleşmeyi kabul ediyorsak "I accept License Agreement" seçeneğini geçerek "Next" diyelim.
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web39az
Burada ise "Browse" seçeneğini tıklayarak dosyayı yükleyeceğimiz yeri değiştirebiliriz. Değiştirmek istemiyorsak "Next" diyerek geçebiliriz.
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web44rl
Başlat/Programlar sekmesindeki dosya ismini değiştirmek istiyorsanız bir metin giriniz istemiyorsanız tam gaz "Next" tuşuyla devam edelim.
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web55nr
Masa üstünde kısayol istemiyorsanız "Create a destkop icon" seçeneğine tıklayın
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web64um
Install" diyerek kurmaya başlaya biliriz Kurulum bittikten sonra program size "Port" sorarsa Bluetooth portunuz kaçsa onu seçmeniz gerekmektedir.
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web72vv
Benim Bluetooth çıkış portum 7 olduğundan dolayı 7 numaralı portu seçiyorum. Portunuzu öğrenmek için Bluetooth programını çalıştırarak "My services" seçeneğinden "Properties" seçeneğini tıklayarak göre bilirsiniz.
"Başlat/Programlar/Mobiola Web Camera"ya girerek Mobiolawebcams60_v1_.sis dosyasını telefononuza göndererek kuralım.
Sonrasında ise MSN Messenger’ı açarak. Araçlar / Ses ve Görüntü Kurulumu seçecegini seçin.
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web89du
Ses ve Görüntü Ayarları bölümünde 3. adımda ise kameramızı Mobiola Web Camera Caputre Olarak belirleyip "Son"’u tıklıyoruz.
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web90bs
Telefonumuza kurduğumuz webcam programını açarak "Seçenekler" menüsünden "Connect" diyoruz. Bulunan cihazlar arasında PC’yi seçiyoruz ve programımız kullanıma hazır hale geliyor.
Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Yaz7rf
Şekilde gördüğünüz gibi her şey çalışıyor. Kameranız 2 Megapiksel ise renk çözünürlüğü daha iyi olur herhalde

Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim Web105iz

ALINTIDIR...
https://pes-fifa-teams.keuf.net/index.htm

Cep. Tel Webcam Olarak Kullanma Resimli Anlatim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-