PES - FIFA Teams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES - FIFA Teams

Bu forum PES, FIFA ve daha bir çok oyun ve konu için yardim ve paylasim yeridir.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Son Mektubum Sana Eyy Sevgili...!!

YazarMesaj
tello_14_bjk
Admin
Admin
tello_14_bjk

Son Mektubum Sana Eyy Sevgili...!! Empty
MesajKonu: Son Mektubum Sana Eyy Sevgili...!!   Son Mektubum Sana Eyy Sevgili...!! Icon_minitime25/4/2008, 21:39

Gözlerine doya doya bakmak istiyordum.Ah bir görsem bitirsem içimdeki özlemini bu kadar zor gelmeyecekti senden, sevginden vazgeçmek..Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye galiba öyle de başarabilirim.Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen..Tek yapabildiğim yazmak olduğundan yine yazıyorum işte..ama bu kez bir daha yazmamak üzere,seni beynimde ve içimde bitirerek yada bitirmek isteyerek..Yine senden habersiz.Ben seni severken de habersiz sevmiştim,belki de kendimden bile habersiz..Kendimden ve senden habersiz bir tanem olmuştun.Öyle ya sen bir taneydin!Yoktu sen kadar güzel güleni.. Yağmurda aşk başkadır diyenlere gülüyordum ama ben de seni okul bahçesinde o yağmurda ıslanan deniz gözlerini sevdim,seni sevdim.Önce aldırmadım senle güzelleşen her şeye..Etrafında dolaşan sana aşık olan birçok kız vardı.Kıskanmıyordum.İçime atıyordum her şeyi… Her konuşmam da ismin geçiyordu.Arkadaşlarım bıkmıştı artık benden..Hep avutmak istiyorlardı beni.
'fark etmiyor seni vazgeç bu sevdadan’ diyorlardı.Bazen kızıyordum onlara ama şimdi farkındayım her şeyin.Bir gün gülüyordun yüzüme,bir gün yoktun.Gözüm hep o koridorda seni arıyordu.Ama 1 ay sonra gölgeni bile göremeyeceğim.Buna hazır mıyım bilmiyorum.Bazen yanıma gelip oturuyordun.Ahh bir duysaydın o kalbimin atışlarını..o zaman sana olan sevgimi anlardın.O kadar iyi o kadar dürüsttün ki imreniyordum sana..Hayallerimde olan sevgiliden bile farklıydın.bambaşkaydın.Ama artık gidiyorsun ve ben bu 1 ay içerisinde seni unutmak istiyorum.Gözlerinden uzak,gölgenden uzak..Sesini duyduğumda etraflarıma bakınmak,ismini duyduğumda içimin titreyip gözlerimin dolmasını istemiyorum.Senin benim için herhangi biri olman ne kadar zor bir bilsen...Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi,deli gibi sever olduğumda,sen benim herşeyim olduğunda ben senin için HİÇ YOKTUM.Bu yüzden yalnızlıklarım,özlemlerim canını hiç acıtmadı.ve şimdi ben senin hayatından gidiyorum.Ne zaman Nisan aylarında yağmur yağsa seni gördüğüm yerde ıslanıyor olucam ama gözlerini aramayacağım.Ben kaybettim,sen kazandın.Hoşçakal zorlu sevdam hoşcakal..
https://pes-fifa-teams.keuf.net/index.htm

Son Mektubum Sana Eyy Sevgili...!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-