Iste hepimizin merak ettigi soru. Tam olarak biz'de bilmiyoruz ama su kesindirki egerki çikarsa ya PS3 (veya xbox360) modelinden çok daha kalitesiz bir oyun olucak yada çok güçlü bir PC isteyecek...
PC versionunu düsünenler artik Intel Quad prosesörü almaya bakin ve Grafik kart olarak en az GeForce 8600...
Ben sahsen simdiden PS'ü almak için harekete geçtim... Cünkü benim PC güçlü olsada bu oyunu çalistirabilecek kadar olamaz... Ve üstte belirttigim karakteristiklere sahip olan bir bilgisayar en az 700 Avro... Asaga yukari PS3'ün yarisi... Ve sunuda bilin dielim yinede siz bu karakteristikleri içeren bir bilgisayar almayi terci ediyorsunuz sunu bilin 1-2 bilemedim 3 sene sonraki oyunlar için (GTA ve baskalari) yine yeni bir bilgisayar almaniz lazim olucaktir, oysaki PS3 (veya xbox360) alirsaniz hem yari fiyata hemde PS4'e kadar bütün çikan oyunlar için rahatsiniz...ve PS4'ün çikmasi 4-5 seneyi geçer...
NOT: Bütün bu bilgiler tamamen benim bilgilerimden yapilanmistir yani hiçbir rakam için garanti veremem ama asaga yukari dogru bilgiler... Bu bilgilerin hiçbiri resmi deildir...