Mesaj Sayısı : 589 Kayıt tarihi : 15/04/08 Yaş : 31 Nerden : Turkey-Denizli
Konu: Ciğerin Yansın... 25/4/2008, 22:01
[QUOTE=buraks07;11307505]
[SIZE="6"]"Ciğerin Yansin..."[/SIZE]
[SIZE="3"] Birikti ugrunda döktügüm yaslar Al götür vicdansiz ruhun yikansin Her günüm hasretin zulmüyle baslar Ahimi hakettin cigerin yansin Bilseydim duyguya yer yok dininde El pençe durmazdim hayalin önünde Kapkara yas tututum dogum gününde Nesemi yok ettin cigerin yansin Dogustan sevgiye aska meyildim Kimsenin lütfuna muhtaç degildim Bir sana diz çöktüm sana egildim Canima tak ettin cigerin yansin Sen ince agrimsin veremdim sana Aleme haramdim, haremdim sana Askinla tutusan ,keremdim sana Aslidan çok ettin cigerin yansin Düssemde kalkarim tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çikmazdi sair dilimden Sabrimi tükettin cigerin yansin Sineni kaplasin bu onmaz yara Hayatin boyunca gölgemi ara Degil mi sen benim yüzümü kara Saçimi ak ettin [SIZE="7"]"Ciğerin Yansin..."[/SIZE] [SIZE="6"]"Ciğerin Yansin..."[/SIZE] [SIZE="5"]"Ciğerin Yansin..."[/SIZE] [SIZE="4"]"Ciğerin Yansin..."[/SIZE] [SIZE="2"] [/SIZE] asagidaki linkden klibini izleyebilirsiniz YouTube - Bedirhan Gökce - Cigerin Yansin [/SIZE]