tello_14_bjk Admin
Mesaj Sayısı : 589 Kayıt tarihi : 15/04/08 Yaş : 31 Nerden : Turkey-Denizli
| Konu: inanılmaz ama gerçek bir aşk hikayesi OKUMADAN GEÇMEZSENİZ SEVİNİRİM!!!!!! 25/4/2008, 22:17 | |
| Ben Yillar Öncesİnden Bİrİyle AnlaŞiyordum Çok Sevİyordum Onu,onun En Yakin ArkadaŞi İle Bnm En Yakin ArkadaŞim AnlaŞiyordu.sonra İstemedİler Bİzİm Beraber Olmamizi Ve Bana Aldattin Damgasini Vurarak SevdİĞİmden Ayirdilar.sevdİĞİm Gİttİ Orduda Okumaya.yilarca Ben Onu Aradim Ama Bana Onu Bulacak HİÇ Bİ İz Birakmadi Gİttİ.bİzİ Ayiran KİŞİler NİŞanlandilar Ama Bİz Gene Ayridik 4 Yil Ayri Kaldik Yillar Sonra Msn Adresİnde Tekrar KarŞilaŞtik Ve Benm Bİr ÇiktiĞim Vardi,ÇiktiĞim KİŞİ Bnm İÇİn AĞlarken Ben Ordudakİ SevdİĞİm İnsan İÇİn AĞliyordum,neyse Sonra Bİz Msnde KarŞilaŞtik Ve Tekrar BaŞladik Şİmdİ 1 Aydir Çikiyoruz Ve Evlİlİk Planlarimiz Var.arkadaŞlar Şİmdİ SÖlÜyeceklerİmİ İyİ Dİnleyİn EĞer Bİrİnİ Sevİyorsaniz GerÇekten Sevİyorsaniz EĞer Sakin Pes Etmeyİn MÜcadele Edİn Ve SevdİĞİnİzİ Mutlaka Elde Edİn. ÖzGeeeeeeee Duy Sesİmİ Sevgİlİm Senİ Ben Çok Sevİyorum Çok Sevİyorum Senİ ÖlÜmÜne Sevİyorum Senİ ALi ? | |
|