PES - FIFA Teams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES - FIFA Teams

Bu forum PES, FIFA ve daha bir çok oyun ve konu için yardim ve paylasim yeridir.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'Savaşmak bizim işimiz'

YazarMesaj
tello_14_bjk
Admin
Admin
tello_14_bjk

'Savaşmak bizim işimiz' Empty
MesajKonu: 'Savaşmak bizim işimiz'   'Savaşmak bizim işimiz' Icon_minitime16/5/2008, 17:26

Bu sezon Galatasaray'ın can simidi olan iki genç; Emre Güngör ve Mehmet Topal, FANATİK'e konuştu...

Emre Güngör: "Yıllardır Galatasaray forması giyiyormuş gibi hissediyorum kendimi. Sahada yüreğimle oynuyorum..."
Devre arasında Ankaragücü’nden 400 bin Dolar’a transfer edilen ve Song’a alternatif olması beklenen Emre Güngör, müthiş bir patlama yapıp, bir anda Galatasaray’ın vazgeçilmezi haline geldi. 24 yaşındaki stoper, Sarı-Kırmızılı kulübe transferini bile FANATİK’ten öğrendiğini belirterek, “Çok heyecanlıydı. Gözlerime inanamıyordum. Her şey çok çabuk oldu. Bir anda kendimi Florya’da buldum. Takım arkadaşlarım çok yardımcı oldular. Kısa sürede uyum sağladım. Yıllardır Galatasaray forması giyiyormuş gibi hissediyorum kendimi. Ben sahada hesap yapan biri değilim. Yüreğimle oynuyorum. Ne görev verilirse onu yaparım, Türkiye’de çekindiğim herhangi bir forvet olduğunu söyleyemem” dedi.

Mehmet Topal: "İşim mücadele etmek. Başarmak için fedakârlık yapmak zorundaydık, biz de yaptık!"
Çanakkale Dardanelspor’dan transferin son gününde, otobüsle gelmişti Galatasaray’a Mehmet Topal... İlk sezon pek de umduğunu bulamasa da, Kalli döneminde Linderoth’un sakatlanması, en çok ona yaradı. Aldığı görevi fazlasıyla yerine getiren Topal, uzun bacakları ve sürekli top çalmasıyla ‘örümcek’ lakabını alırken, hücumu yönlendirmesiyle de takımda baştacı oldu. Topal bu süreç için şunları söyledi: “Kendimi geliştirmek için ne gerekiyorsa yapıyorum. Fazladan idmanlar, beslenme gibi konularda verilen programı en iyi şekilde yerine getiriyorum. Bizim işimiz mücadele etmek, savaşmak. Başarmak için fedakârlık yapmak zorundaydık, biz de yaptık. Savaşarak şampiyon olduk.”
https://pes-fifa-teams.keuf.net/index.htm

'Savaşmak bizim işimiz'
1 sayfadaki 1 sayfası