Mali Kongre’de bütçe 300 milyon YTL olacak, Avrupa’nın yıldızları Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya başlayacak...
FENERBAHÇE’DE 7 Haziran tarihinde yapılacak olan mali kongrede bütçenin 150 milyon euroya çıkartılması öngörülüyor. Geçen yıl 220 trilyon lira olan bütçe bu sezon yaklaşık 300 trilyon liraya çıkmış olacak. Bu para Fenerbahçeli taraftarlar kadar ismi Fenerbahçe ile anılan futbolcuların da başını döndürüyor. Kanarya muhteşem bütçesiyle süper yıldızları almaya hazır. YÖNETİM müthiş bütçesiyle ilk teklifini Barcelona’nın gol ayağı Eto’o’ya yaptı. Siyahi yıldız için 9 milyon euro gözden çıkarılırken, İspanyol basını Fenerbahçe’nin cazip teklifini manşetlerine taşıdı. Tottenham ile Eto’o transferinde kapışan Fenerbahçe böylece İngiliz ekibinden bir adım öne geçmeyi başardı. Eto’o’nun Fenerbahçeli olması neredeyse an meselesi. KANARYA Kanoute konusunda da atağa kalkacak gibi görünüyor. Malili futbolcu ile anlaşıp Sevilla ile görüşmeyi planlayan yönetim, İspanyol ekibine müthiş bir teklifle gitmeyi planlıyor. Bu arada Fenerbahçe’nin hukukçuları ise bu aralar müthiş bir çalışma içinde. Kulübün üye sayısını 1 milyona çıkarma konusu gündemde.