PES - FIFA Teams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES - FIFA Teams

Bu forum PES, FIFA ve daha bir çok oyun ve konu için yardim ve paylasim yeridir.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Beşiktaş'ta çifte bomba

YazarMesaj
tello_14_bjk
Admin
Admin
tello_14_bjk

Beşiktaş'ta çifte bomba Empty
MesajKonu: Beşiktaş'ta çifte bomba   Beşiktaş'ta çifte bomba Icon_minitime16/5/2008, 17:41

Siyah-beyazlı ekip; Udinese'nin Çek oyuncuları Zapotocny ve Sivok'la her konuda anlaştı, iş sadece imzaya kaldı. Zapotocny'ye yıllık 700, Sivok'a 900 bin euro verilecek.

Çifte bomba

Fotomaç'ın adım adım takip ettiği transfer görüşmelerinde mutlu son çok yakın. Udinese'li Çek oyuncuların işi sadece imzaya kaldı.

6.5 MİLYON EURO
Beşiktaş'ın üç haftadır sürdürdüğü ve Fotomaç'ın adım adım izlediği Zapotocny ve Sivok transferi imzaya kaldı. Başkan Yıldırım Demirön ve menajer Sinan Engin bonservisi Udinese'de olan Çek futbolcular Zapotocny ve Sivok'un işini bitirdi. Kartal, Çek oyuncular için Udinese'ye
6.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

4 YILLIK ANLAŞMA
Kartal, bonservis bedelini 4 yılda ödemek isteyince faizlerle birlikte iki oyuncunun bonservisi 7 milyon euro'yu geçecek. İtalyan ekibine teminat mektubu da verildi. Kulüpleri Udinese ile anlaşıldıktan sonra oyuncularla görüşüldü. Zapotocny'ye yıllık 700, Sivok'a ise 900 bin euro verilecek. Anlaşmanın 3+1 olması düşünülüyor.

TOMAS SiVOK KiMDiR?
*Doğum tarihi: 15 Eylül 1983

* Doğum yeri: Çek Cumhuriyeti

* Boy: 1.85

* Kilo: 78

* Mevki: Defans / Orta saha

* Sözleşme bitiş tarihi: 2011

* Kariyeri: 100 maç / 6 gol

* Milli Takım: 2 maç
https://pes-fifa-teams.keuf.net/index.htm

Beşiktaş'ta çifte bomba
1 sayfadaki 1 sayfası