Avrupa’da oynamayı çok istediğini söyleyen milli stoper , “Galatasaray’da mutluyum ama hedefleri olan biriyim. Bunun için yöneticilerle görüşeceğim” dedi
ASLAN’IN stoperi Servet Çetin, maraton.com.tr’ye “Ben sezon boyunca da transfer teklifleri aldım ama lig bitmeden söylemek istemiyordum. Sezon bitti artık söyleyebilirim. İngiltere ve Almanya’dan gelen teklifler var. En büyük idealim Avrupa’da İngiltere veya Almanya’da futbol oynamak. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra teklifleri değerlendireceğiz” açıklamasını yaptı. SERVET “Galatasaray’la sözleşmem var iki taraf için de hayırlıysa olur. Galatasaray’da çok mutluyum. Sanki yıllardır buradaymışım gibi hissediyorum. Galatasaray’dan ayrılmak değil isteğim ama hedefleri olan bir futbolcuyum ve hedeflerimden biri de Avrupa’da oynamak. Yöneticilerle oturup konuşacağım” dedi.“ŞAMPİYONLUK maçında son dakikalarda sakatlanıp oyundan çıkmıştım moralim bozulmuştu” diyen Servet. “Hep bu maçın sonunda kupa kaldırmak istemiştim. Ama beni unuttular!.. O yüzden de hevesim kursağamda kaldı. Sonradan da kaldıramadım sadece ucundan dokunmak nasip oldu. Kupayla resmim bile yok” siteminde bulundu.