PES - FIFA Teams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES - FIFA Teams

Bu forum PES, FIFA ve daha bir çok oyun ve konu için yardim ve paylasim yeridir.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Servet’i tutmak zor

YazarMesaj
tello_14_bjk
Admin
Admin
tello_14_bjk

Servet’i tutmak zor Empty
MesajKonu: Servet’i tutmak zor   Servet’i tutmak zor Icon_minitime18/5/2008, 09:08

Avrupa’da oynamayı çok istediğini söyleyen milli stoper , “Galatasaray’da mutluyum ama hedefleri olan biriyim. Bunun için yöneticilerle görüşeceğim” dedi

ASLAN’IN stoperi Servet Çetin, maraton.com.tr’ye “Ben sezon boyunca da transfer teklifleri aldım ama lig bitmeden söylemek istemiyordum. Sezon bitti artık söyleyebilirim. İngiltere ve Almanya’dan gelen teklifler var. En büyük idealim Avrupa’da İngiltere veya Almanya’da futbol oynamak. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra teklifleri değerlendireceğiz” açıklamasını yaptı. SERVET “Galatasaray’la sözleşmem var iki taraf için de hayırlıysa olur. Galatasaray’da çok mutluyum. Sanki yıllardır buradaymışım gibi hissediyorum. Galatasaray’dan ayrılmak değil isteğim ama hedefleri olan bir futbolcuyum ve hedeflerimden biri de Avrupa’da oynamak. Yöneticilerle oturup konuşacağım” dedi.“ŞAMPİYONLUK maçında son dakikalarda sakatlanıp oyundan çıkmıştım moralim bozulmuştu” diyen Servet. “Hep bu maçın sonunda kupa kaldırmak istemiştim. Ama beni unuttular!.. O yüzden de hevesim kursağamda kaldı. Sonradan da kaldıramadım sadece ucundan dokunmak nasip oldu. Kupayla resmim bile yok” siteminde bulundu.
https://pes-fifa-teams.keuf.net/index.htm

Servet’i tutmak zor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kanoute’den mesaj var