PES - FIFA Teams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES - FIFA Teams

Bu forum PES, FIFA ve daha bir çok oyun ve konu için yardim ve paylasim yeridir.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İLK KEZ YANLIZLIĞIMA AĞLADIM BU GECE..

YazarMesaj
tello_14_bjk
Admin
Admin
tello_14_bjk

İLK KEZ YANLIZLIĞIMA AĞLADIM BU GECE.. Empty
MesajKonu: İLK KEZ YANLIZLIĞIMA AĞLADIM BU GECE..   İLK KEZ YANLIZLIĞIMA AĞLADIM BU GECE.. Icon_minitime18/5/2008, 11:29

Ben; bu gece inadına seni düşündüm,ellerini düşündüm, gözlerini düşündüm taparcasına, bana verdiğin mutluluğu düşündüm.

Sonra; istemeden seni bir başkasıyla düşündüm kıskançlık damarlarımda dolaştı sabaha dek. bir görmeliydin nasıl perişandım.

Ben; bu gece sana geldim. Yokluğun öyle koydu ki yüreğime; dayanamazdım. Ne karanlık nede korku dinledim. Sadece sendin bu gece gözlerimde büyüyen.

Sonra; bir türlü utanç duvarını aşamadım. Bilirsin ben kendimden de utanırım. Paramparça geri döndüm kapından.

Ben; bu gece bütün benliğimi sana verdim. Dualar yağdırdım gökten üzerine,nin-niler söyledim sevi sözcükleriyle, yıldızlardan evler yaptım ikimze küme küme, şafaklardan ağ ördüm sevgimizin ölümsüzlüğüne senden habersiz!

VE İLK KEZ YANLIZLIĞIMA AĞLADIM BU GECE......
https://pes-fifa-teams.keuf.net/index.htm

İLK KEZ YANLIZLIĞIMA AĞLADIM BU GECE..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Binbir gece
» Aglamak istiyorum Bu Gece